Banner Despre noi

Despre noi

Artitude are calitate de promotor și producător de show-uri de stand-up comedy care a adus în fața publicului din România, de-a lungul a peste 10 ani, artiști importanți precum: Teo, Vio, Costel, Andrei Ciobanu și mulți alții.

Tipurile de spectacole, pe care Artitude le poate pune la dispoziție sunt:

One Man Show
Este un spectacol cu un singur comediant. Durata show-ului este de 1 ora si 15 minute, timpul putând varia în cazul în care comediantul are un opener (persoana care deschide spectacolul).

Show de trupă
Este un eveniment complet care aduce pe scenă 3 sau mai mulți comedianți cu stiluri diferite care prezintă materiale proprii sau momente de improvizație. Unul dintre elementele cheie ale unui spectacol de stand-up comedy este feedback-ul publicului.

Maraton
Este un eveniment care adună până la 7 comedianți pe aceeași scenă. Orașele unde se desfasoară sunt: București, Timișoara, Cluj, Constanța, Brașov și Iași, dar poate fi posibil și organizarea de evenimente în alte orașe, publicul fiind bine definit și educat pe acest segment de entertainment.

Improvizatie
Este un spectacol realizat pe loc. Nu există material pregătit în prealabil. La acest tip de show participă în jur de 5 comedianți. Probele cuprind improvizație teatrală alcătuită din: scene de teatru, jocuri, muzică, povești cu titluri sugerate de către public și multe altele. Show-ul este interactiv. Publicul devine parte din spectacol; face scenariul, regizează și, uneori, chiar joacă un rol.

Concursuri
Artitude sustine industria de stand-up comedy și este tot timpul în căutare de noi oameni pasionați de acest domeniu, cărora le place să scrie material inedit de stand-up și care vor să evolueze. Din acest motiv, Artitude organizează anual concursuri de stand-up comedy pentru amatori.

Artisti


Claudiu Teohari este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de stand-up comedy din România ș...
În formulă de scenă cu Teo și Costel, lui Vio îi place să se descrie drept un Daddy ...
Unul dintre cei mai populari comedianți din România, Costel este absolvent al Universității...
Este din Suceava și a terminat Facultatea de Istorie din cadrul UBB Cluj. În liceu era un ...
Victor Băra a început cariera de stand-up în Germania, în timpul studiilor univer...

Parteneri