Banner Teo
Teo

Teo

Claudiu Teohari (Teo) - Stand-Up comedian, transaminaze over 9000!

Claudiu Teohari este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de stand-up comedy din România și unul din veteranii acestui gen de spectacol. Cariera sa a început ca un hobby pe scena de la Cafe DeKo în 2004. Aici s-a născut prietenia cu Vio și Costel, glumele, show-urile și publicul de stand-up. Foarte rapid a aparut și notorietatea, materialele sale ajungând virale pe internet.

În paralel a lucrat în advertising ca și copywriter, împreuna cu Bogdan Naumovici la Leo Burnett. Pentru că publicul său a crescut, din 2006 a devenit full-time comediant. Trei ani mai tarziu avea să deschida Club 99, propriul club de comedie, împreuna cu Vio și Costel.

În 2009 Teo și-a făcut intrarea pe TV cu o emisiune săptămânală de umor, numită “Dupa bloguri” iar în 2010 a debutat ca actor în filmul WebSiteStory regizat de Dan Chișu.

A publicat în ultimii ani show-uri de stand-up integrale pe youtube care au adunat milioane de vizualizări și multe alte secvențe din show-urile live susținute în Club99. În prezent are împreună cu Vio și Costel un podcast numit Între Show-uri pe care îl puteți găsi pe canalul de YouTube 99entertainment.

Teo are o experiență remarcabilă pe scenă, începând cu cea de club, până la spectacole și turnee în țară, maratoane, special-uri de stand-up cât și colaborări cu comedianți de afară. Subiectele sale de comedie sunt foarte diverse și bine documentate. De la natura umană la măruntisurile de zi cu zi, disecă automatismele de comportament, (stereotipiile) într-un mod în care te face să râzi, dar să și gândești.

Galerie foto

Show-uri cu Teo

lun
30
ian
Sibiu
18:30 - Centrul Cultural Ion Besoiu
Sibiu: Stand Up Comedy cu Teo - Toate-s vechi și nouă toate Show 1
Pret bilet: de la 65 lei
lun
30
ian
Sibiu
21:00 - Centrul Cultural Ion Besoiu
Sibiu: Stand Up Comedy cu Teo - Toate-s vechi și nouă toate Show 2
Pret bilet: de la 75 lei
mar
31
ian
Brasov
18:30 - Centrul Cultural Reduta
Brasov: Stand Up Comedy cu Teo - Toate-s vechi și nouă toate Show 2
Pret bilet: de la 65 lei
mar
31
ian
Brasov
21:00 - Centrul Cultural Reduta
Brasov: Stand Up Comedy cu Teo - Toate-s vechi și nouă toate
Pret bilet: de la 75 lei
mie
01
feb
Targu Mures
21:00 - Palatul Culturii
Targu Mures: Stand Up Comedy cu Teo - Toate-s vechi și nouă toate
Pret bilet: de la 65 lei

Parteneri