Banner Vio
Vio

Vio

Stand-up comedian, viitor dictator!

În formulă de scenă cu Teo și Costel, lui Vio îi place să se descrie drept un Daddy Caddy al trupei de stand-up. Face glume cinstite, îl inspiră pe Costel și este un barometru de umor pentru glumele colegilor săi. Dacă râde Vio înseamnă că glumă e bună. În afară de stand-up comedy, Vio performează și în show-uri de improvizație. De asemenea, a facut parte din distributia lungmetrajului WebSiteStory, debutul regizoral al lui Dan Chișu.

Este din Buzău, a terminat Academia de Studii Economice și în final a ales să fie entertainer în București. A început să facă stand-up în 2004 la Cafe Deko, pe vremea în care nu există seara amatorilor pe motiv că încă nu era nimeni profesionist. A fost inspirat să facă asta atât de comedianți de afară, cât și de băieții care începuseră să țînă primele show-uri în clădirea Teatrului Național. 

În cei zece ani de scenă, cu spectacole atât în Club 99 cât și în țară, a contribut la amploarea pe care a prins-o fenomenul stand-up comedy în România. Din 2009 a deschis Club 99 împreună cu Teo și Costel, cel mai bine cotat club de stand-up comedy autohton.

Vio este balanță morală din podcast-ul Între Showuri și presară sporadic podcast-ul cu o pildă modernă care te face să zici: „Băh, da…”.

În timpul liber visează să fie ales dictator, pentru a aduce plus valoare țării. Vio consideră că deștept ești când știi chestii, iar înțelept ești când înțelegi că le știi degeaba.

Galerie foto

Show-uri cu Vio

Parteneri